Windows Live Writer

In navolging van Michel heb ik mij ook eens snel dat Windows Writer-spullement gedownload : een toepassing waarmee men sneller en eenvoudiger – en vooral : meteen in de lay-out van je website! – berichten zou kunnen intokkelen en meteen op de weblog publiceren.

Sceptisch was ik. Ik ben blij met Open Source-dingen en al, ik prefereer Mozilla Firefox enorm boven Internet Explorer. Ik zaag graag eens op Microsoft, al werk ik ook nog steeds onder Windows. Tweeslachtige zwaarden en zo. Liefde en haat die vlak naast elkaar liggen…

Welnu, het oordeel van deze criticaster luidt : Writer is geweldig! Mijn god wat is dit een eenvoudig, makkelijk en machtig speeltje. Een absolute aanrader voor webloggers die gewoon nu en dan eens snel een bericht on-line willen gooien… Op Writer slaag ik er alleszins in om veel sneller posts in te tokkelen en is het een groot gemak dat de lay-out meteen getoond wordt. Kweenie waarom, maar ik zen wel content.

Een ideaal speeltje voor een iemand als mij : een wegglijdende weblogger die nog te weinig tijd aan z’n pagina besteedt en via een toepassing als Writer misschien weer wat frequenter gaat posten (al is het maar omdat het hiermee zo snel en makkelijk gaat).

Enige negatieve opmerking tot nu toe : de weblog-categorieĆ«n worden spijtig genoeg niet alfabetisch gerangschikt (of kan ‘k da ergens instellen?).

2 reacties op “Windows Live Writer

  1. Ben het ook aan het proberen, maar kijk maar error’s wanneer ik een post met een image wil posten. Zonder image lukt alles perfect maar met, krijg ik het niet in order….Is het daarom nog Beta?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *